Hos Cartrade er målet til enhver tid tryghed og tilfredshed blandt vores kunder. Derfor vælger vi alle vores biler med omhu og gennemgår dem nøje på vores værksted. så vores kunder kan køre herfra i en fejlfri NY brugtbil, for den er osse blevet klargjort efter alle kunstens regler. Hvis der imod al forventning skulle opstå fejl på bilen, så er vi klar til at afhjælpe fejlen hos Cartrade og hos din egen mekaniker via Cargarantie.

Med en forsikring fra CarGarantie får du ekstra tryghed når du handler ny eller brugt biler. Som med alle andre forsikringer, håber man aldrig at få brug for sin mekaniske forsikring, men skulle uheldet alligevel være ude er CarGarantie din sikkerhed for dækning af uforudsete omkostninger og hurtig reparation uanset hvor du befinder dig i Europa.

Dækninger

Mange af vores biler leveres med 12 måneders CarGarantie Basic.* 

Vi betaler altså for forsikringen på de største og dyreste dele af motor, gearkasse og aksel- og fordelergear. Ønsker du en endnu bedre dækning på din nye bil, har du mulighed for, at opgradere til en Comfort eller Comfort Plus dækning i enten 12 eller 24 måneder. 

Du er altid velkommen til at spørge yderligere info om priser og dækning på de forskellige forsikringer.

Hvem er CarGarantie

Med næsten 50 års erfaring hører CarGarantie til de mest erfarneudbydere af forsikrings- og garantiløsninger i Europa. 

Over 23.000 forhandlere i 21 lande tilbyder i dag en af CarGarantie’s løsninger,og pr. 1. januar 2017 kom Danmark også med på vognen. CarGarantie har hovedsæde i Freiburg i det sydlige Tyskland, hvor over 500 medarbejdere er klar til at hjælpe vores mange kunder. 

De har løbende over 2.100.000 biler og motorcykler kørende med et af deres produkter tilknyttet, og afregner hvert år omkring 700.000 reparationer.

* Vi tager forbehold for, at enkelte biler kan falde uden for forsikringsbetingelserne eller være omfattet af fabriksgaranti, som erstatter den mekaniske forsikring. Vi henviser i øvrigt til CG Car-Garantie Versicherungs-AG for de fulde forsikringsbetingelser.

Cartrade

Hvis du ønsker en tryg bilhandel